Parafíliások kora

Bármi lehet szexuálisan vonzó számunkra.

Vannak, akik szívesen mutogatják magukat gyanútlan idegeneknek. Vannak, akik mások kukkolásában lelnek örömet. Bámulják amint idegenek vetkőznek vagy éppen szexuális életet élnek. Vannak, akiket a pornográfia ejtett rabul. Vannak, akik obszcén telefonhívásokat bonyolítanak. Vannak, akik használt bugyikat adnak vagy vesznek. Vannak, akik pénzért vagy menedékért árulnak szexet. Vannak, akik szívesen dörgölőznek gyanútlan idegenekhez metrókban és zsúfolt liftekben. Vannak, akikben szexuális vágyat egy öntudatlan állapotban lévő ember ébreszt. Vannak, akik holtakról fantáziálnak miközben élő partnerükkel közösülnek. És vannak, akik holtakkal közösülnének.

Latex, bőr ruhák, magas sarkú cipők, bizonyos alsóneműk.

Vannak, akik tárgyakhoz vagy anyagokhoz vonzódnak. És vannak, akik azok érintésére élveznek. Egyesek számára a másik ember csak egy tárgy. Míg mások, másnak adják ki magukat.

Egy olyan korban élünk, amelyben túl sokan keresnek olyan szexuális partnert, akinek akarata nincs, s elmenni nem képes.

Látható és hallható (magyarul angol felirattal):

Közzétéve: Company for the Lonely

A világra szenzitív emberként valamint a Szegedi Tudományegyetem végzős pszichológia alapszakos hallgatójaként, az egyént és a társadalmat leginkább meghatározó jelenségeket vizsgálom szenvedélyesen, a pszichológiát, a filozófiát, a szexualitást és a vallást.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: