A hentai miértje

A hentai az animált pornográfia nyugati világban használt elnevezése. A kifejezés a japán perverz szóból ered. A hentai a legnépszerűbb internetes pornócsatorna egyik legkeresettebb kifejezése 2017 óta.

A hentai egy olyan mágikus térbe repíti a nézőt, amely csak a legmerészebb álmokban létezik. Többnyire oly módon ábrázolja a szexualitást, ahogyan az számítógépes technika felhasználása nélkül a valóságban nem lehetséges. Gyakran eltúlzott méretekkel rendelkező nem emberi vagy emberszerű lények folytatnak szexuális aktust emberszerű karakterekkel.

Hogyan lehetséges egy rajzot szexuálisan vonzónak találni?

A válasz a regresszió. A regresszió az a folyamat, amely során az egyén, a lélektani fejlődése során egy már korábban meghaladott primitívebb stádiumba újból visszatér, és annak megfelelően kezd viselkedni. A harag és a frusztráció mindenki számára nehezen érthető és kezelhető érzelem. A mesék megszólítják a gyermekeket, kézen fogva vezetik át őket a mindennapi élet útvesztőinek labirintusán.

Lehet-e a hentai a felnőttek segítő útitársa?

Felnőhet-e, ki soha nem lehetett gyermek?

Látható és hallható (magyarul angol felirattal):

Közzétéve: Company for the Lonely

A világra szenzitív emberként valamint a Szegedi Tudományegyetem végzős pszichológia alapszakos hallgatójaként, az egyént és a társadalmat leginkább meghatározó jelenségeket vizsgálom szenvedélyesen, a pszichológiát, a filozófiát, a szexualitást és a vallást.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: